Er produkterne godkendte?
Alle vores kosmetikprodukter er sikkerhedsvurderet i Danmark og opfylder kravene i EU’s kosmetik forordning.

Hvor er Serum8 og Moisturizer8 produkterne produceret?
Vores Serum8, Moisturizer8 og Cleanser8 er alle udviklet og produceret i Danmark.

Kan jeg bruge Serum8 uden brug af Dermaroller8?
Serum8 er udviklet til brug på en åben hudbarriere, men du kan med fordel bruge Serum8 uden først at bruge Dermaroller8. Du opnår dog et bedre resultat ved brug sammen med Dermaroller8. Vi anbefaler at du bruger solcreme med minimum faktor 15 når du bruger Serum8.

Kan jeg bruge Moisturizer8 alene?
Moisturizer8 er udviklet til brug på åben hudbarriere, men kan med fordel også bruges som en nat- eller dagcreme. Vi anbefaler at du bruger solcreme med minimum faktor 15 når du bruger Moisturizer8.

Er Dermaroller8 effektiv mod strækmærker? 
Vi har noteret os at Dermaroller8 kan reducere strækmærker.

Hvorfor skal jeg vaske ansigtet før jeg bruger min Dermaroller8? 
Vi anbefaler at du renser dit ansigt med dine foretrukne renseprodukter og afslutter med Cleanser8 for at minimere risikoen for betændelse i huden.

Hvor lange er Dermaroller8 nålene? 
Dermaroller8 har en nålelængde på 0.5 mm.

Må man bruge Serum8 på akne? 
Akne inddeles i sværhedsgraderne mild, moderat og svær akne, og behandlingen indrettes efter dette.
Vi har haft meget positive resultater med brug af Serum8 og Moisturizer8 på akne uden brug af Dermaroller8.
Man må dog ​ikke bruge Dermaroller8 på akne idet akne er en bakterie i huden. Ved at bruge Dermaroller8 kan man risikere at sprede bakterien over et større areal. Søg istedet hudlæge for at afhælpe problemet.

Må man godt bruge Dermaroller8 på akne ar?
Dermaroller8 er specielt velegnet til brug på akne ar og sammen med brug af Serum8 burde man meget hurtigt kunne se en væsentlig forbedring af huden.

Er der palmeolie i Moisturizer8, som på grund af dyrkningsmetoder ødelægger regnskoven?
Den palmeolie som vi bruger kommer fra bæredygtigt landbrug og ødelægger ikke regnskoven.

Jeg har små brune misfarvninger i ansigtet – kan jeg afhjælpe dette med jeres Serum8?
Vi har modtaget tilbagemeldinger fra vores kunder, som fortæller os, at de efter nogen tid med regelmæssig brug af SERUM8 Skincare Systemet, har reduceret misfarvninger i huden.

Hvordan skal jeg opbevare min Dermaroller8?
Det er vigtigt at du håndterer din Dermaroller8 korrekt ellers risikerer du at ødelægge den. Du skal huske at opbevare din Dermaroller8 i den medfølgende beskyttelseskasse, når du ikke bruger den. Dette er for at beskytte nålene på rullehovedet bedst muligt. Hvis du kommer til at tabe Dermaroller8 og beskadiger nålene skal du udskifte den med det samme, idet du kan risikere at beskadige din hud hvis du bruger en beskadiget Dermaroller8.

Hvor lang tid holder Dermaroller8?
Hvis du følger anvisningerne skulle Dermaroller8 holde til 50-60 behandlinger.

Kan man bruge Dermaroller8 til hele kroppen?
Man kan godt bruge Dermaroller8 på andre steder end ansigtet, men vi anbefaler at bruge Bodyroller8 med et bredere rullehoved til brug på større områder.

Er SERUM8 Skincare System effektivt mod rynker?
SERUM8 Skincare System er bl.a. udviklet til at reducere de fine linier i huden ved at anbringe de aktive ingredienser direkte i hudens underlag som eksponeres ved af brug af Dermaroller8. Man opnår derved et bedre resultat og en sund, elastisk og fugtig hud væsentligt hurtigere.

Min hud er meget tør, hvorfor er Serum8 så god til at genoprette fugtbalancen i huden?
Én af de tre aktive ingredienser i Serum8 er hyaluronsyre som er en fantastisk ingrediens til hurtigt at genoprette fugtbalancen i huden. Dette skyldes at det kan binde fugt op til 200 gange sin egen vægt.

Kan man bruge Dermaroller8 på karspængninger?​
Det kan ikke anbefales at bruge Dermaroller8 på karsprængninger. Vi anbefaler man ruller udenom

Må man bruge Dermaroller8 til at afhjælpe Hypertrofiske ar? 
Hypertrofiske ar er fortykket ardannelse, som opstår kort efter traumet/snittet. Ardannelsen svinder ofte af sig selv. Du bør derfor ikke bruge Dermaroller8 på hypertrofiske ar.

Må man bruge Dermaroller8 på keloid arvæv?
Keloid er fortykket ardannelse, der strækker sig ud over arrets oprindelige område, og som opstår senere i ardannelsesforløbet. Du bør ikke bruge Dermaroller8 på keloid arvæv.

Hvordan skal jeg rengøre min Dermaroller8? 
Sørg altid for at rengøre Dermaroller8 før og efter brug. Brug varmt rindende vand. Afslut med Rollercleaner8.
Dermaroller8 skal bruges og rengøres efter anvisningerne i SERUM8 brochuren.  Brug aldrig kogende vand eller en autoclave til at sterilisere din Dermaroller8, da dette kan ødelægge skaftet på din Dermaroller8.

Gør det ondt at bruge en Dermaroller8?
Nålene på vores Dermaroller8 er 0.5mm lange og du må forvente moderat ubehag. Det skulle dog være tåleligt for de fleste.

Må jeg bruge en Dermaroller8 når jeg har eksem? 
Du må ikke bruge Dermaroller8 hvis du lider af en hudsygdom. Du kan risikerer at forværre din tilstand.

Kan jeg bruge SERUM8 Skincare Systemet til at mindske pigmentforandringer? 
Leverpletter, alderspletter og graviditetsmaske er pigmentforandringer i huden forårsaget af for meget UV-stråling gennem livet. Disse kan mindskes ved brug af Dermaroller8 og herefter Serum8 og Moisturizer8. Serum8 og Moisturizer8 indeholder AHA (mælkesyre), som virker eksfolierende, da det er en mild type kemisk peel, der fjerner lidt af den øverste hud, så ny hud kan genopbygges.