Før og efter billeder

Før og Efter billederne som vist nedenfor er lavet uden photoshop eller andet billed redigering. Billederne er taget på Caroline Bjerrings klinik efter et 3 måneders behandlingsforløb med SERUM8 produkterne.

Moden og slap hud med tynd overflade

“L” har en moden hud med tynd overflade og slaphed ved specielt hals, kæbe og decollete. Efter 4 måneders rulning 2 gange om ugen er huden væsentligt stærkere og mere opstrammet. Dette er specielt tydeligt på hals, kæbe og decollete, men man ser også en tydelig forbedring i forhold til karsprængninger og selve hudtonen.

Bonus: Rynkerne omkring munden er kraftigt reducerede og huden omkring øjnene er betydeligt flottere.

Ujævn og ubalanceret hud

“P” har en ujævn hud ude af balance, med udfordringer i forhold til pigmentering, små ar og en lidt trist og grå tone. Efter 4 måneders hjemmebehandling med rulning 1-2 gange om ugen er huden kommet meget mere i balance og er betydeligt mere jævn i farven. Pigmentering og ar er reduceret, huden virker stærkere og porerne mindre.

Bonus: de mørke rande under øjnene er væsentligt reducerede.

Comedoner, inflammationer og skinnende overflade

“K” har problemer med en ung hud, ude af balance, med indkapslede comedoner, inflammationer og skinnende overflade. Efter 3-4 måneders hjemmebehandling hvor hun rullede ca. hver anden dag, er huden tydeligt mere fin og jævn, comedoner og inflammationer formindsket og den har ikke tendens til at skinne så meget som tidligere.

Bonus: Huden er blevet væsentligt mere finporet, hvilket man tydeligst ser ved næsen. Ydermere er den begyndende linje på den ene side af munden reduceret.

“Jeg blev anbefalet et kurforløb på SERUM8, fordi min hud efterhånden så trist og glansløs ud. Alderen begyndte at vise sig og efter et større vægttab, samt lidt sygdom og medicin i en periode, var det blevet en daglig kamp at bevare huden pæn og smidig.”

Allerede efter første behandling kunne jeg se en enorm forskel. Huden strålede helt anderledes og mine linjer og porer blev synligt mindsket. Efter kurforløbet på de tre behandlinger ville mine nærmeste venner, faktisk ikke tro på, at der ikke var arbejdet med Botox eller anden form for “filling” i mit ansigt.
Jeg har nu en fast aftale med min kosmetolog om en SERUM8 behandling hver 4. uge som ren og skær vedligeholdelse. Jeg er super glad for resultatet og føler at tiden er sat nogle år tilbage. Jeg er blot ærgelig over, jeg ikke opdagede muligheden noget før.